Stiri Automarket, presa online Automarket

Cele mai noi stiri Automarket de azi, articole Automarket si revista presei cu stiri din presa online Automarket.

Proiect: Primăria București vrea să introducă aproape 60 de intersecții în sistemul de ...

Primăria Capitalei va introduce 58 de intersecţii semaforizate din Bucureşti în sistemul de management al traficului, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Recall după ce Volkswagen a fost prinsă că manipulează testele de emisii: aproape 1. ...

Aproape 1.500 de unități Volkswagen Touareg vor fi chemate în service în România ca urmare a unei campanii inițiate de producătorul german la nivel global.

Cel mai bun an după criză: Porsche România a vândut peste 31. ...

Porsche România a anunțat că 2017 a fost cel mai bun an al său din perioada post-criză, reușind să vândă un număr de 31.569 de mașini, în creștere cu 13% față de anul 2016.

Radarele ar putea fi montate doar pe mașinile ce poartă însemnele Poliției: propunerea ...

Radarele rutiere ar putea să fie instalate exclusiv pe mașinile care prezintă înscrisurile și însemnele Poliției, se arată într-o propunere legislativă care a primit un raport favorabil în Comisia juridică a Senatului.

Raport de la Poliția Română: 90% din drumurile țării au o singură bandă pe sens, fapt ce ...

Circa 90% din drumurile naționale au o singură bandă pe sens, iar acest lucru are impact atât asupra siguranței în trafic, cât și asupra timpului de călătorie, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române.

Promisiunile Guvernului: peste 1.000 de stații de încărcare/ alimentare pentru mașinile ...

Guvernul susține că va înființa circa 1.000 de stații de încărcare/ alimentare pentru mașinilor electrice și cele care utilizează gaz natural comprimat, la nivel național, potrivit unei strategii pe următorii trei ani.

Propunere: valoarea poliței de asigurare RCA să depindă de gradul de utilizare al mașinii

Un director din cadrul ASF propune ca valoarea poliței de asigurare RCA să fie direct proporțională cu intervalul de timp în care mașina este utilizată pe șosele.

RAR dezminte informații apărute în presă: “Șoferii cu ITP-ul suspendat sau expirat vor ...

Registrul Auto Român (RAR) a transmis că nu a avut niciodată și nici nu are în vedere să introducă o prevedere legală prin care șoferii cu Inspecția Tehnică Periodică (ITP) suspendată sau expirată să riște închisoarea prin întocmirea unor dosare penale.

Vânzările Dacia în Germania au crescut cu 30% în ianuarie: Sandero și Duster, cele mai ...

Dacia a înregistrat vânzări de 5.795 de mașini în Germania, în prima lună din 2018, în creștere cu 29.2% față de ianuarie 2017. Anul trecut, Sandero și Duster au fost cele mai vândute modele Dacia pe cea mai mare piață europeană.

Primăria Capitalei propune o taxă pentru accesul cu mașina în centrul Bucureștiului: ...

Primăria Capitalei a publicat un document în care propune introducerea unei taxe pentru tranzitarea centrului Bucureștiului cu mașina, precum și aplicarea unei taxe pentru orice loc de parcare existent în oraș.

Agitație la înmatriculări: RAR estimează un profit de peste 100 de milioane de lei în 2018

Registrul Auto Român (RAR) estimează un profit net de 103.5 milioane lei în acest an și venituri totale de 404,3 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri şi cheltuieli, publicat pe site-ul Ministerului Transporturilor.

Inaugurarea unui tronson de pe autostrada Lugoj - Deva, amânată pentru 2019: noul plan ...

Autoritățile au amânat inaugurarea unui lot de 21 de kilometri de pe autostrada Lugoj - Deva pentru 2019, astfel că numărul total de kilometri planificați pentru acest an a scăzut la numai 85.

Noua generație Mercedes-Benz CLS a ajuns în România: modelul constructorului german are un ...

Mercedes-Benz a publicat lista de prețuri pentru noua generație CLS. Pe piața din România, coupe-ul cu patru portiere pleacă de la 71.703 euro cu TVA.

Proiect pentru traficul din București: acces în centru doar cu mașini Euro 5 și Euro 6, iar ...

Autoritatea de Transport propune ca accesul în zona centrală a Bucureștiului să fie permis doar mașinilor Euro 5 și Euro 6 și ca toate locurile de parcare semnalizate corespunzător în oraș să fie cu plată.

Dacia începe anul cu o producție de aproape 29. ...

Dacia a produs 28.702 mașini în prima lună a acestui an, dintre care aproape două treimi au fost Duster. Între timp, producția lui Dacia Logan a fost de puțin peste 3.000 de unități.

Înmatriculările de mașini noi în România au crescut cu 66% în ianuarie: topul cererii a ...

Înmatriculările de autoturisme noi în România au crescut în ianuarie cu 66.37% față de ianuarie 2017, potrivit datelor publicate de Direcţia Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Cele mai multe înregistrări au fost, în ordine, pentru modelele Dacia, Volkswagen și Skoda.

Proiect de lege: Șoferii scapă de amenda pentru lipsa rovinietei dacă nu sunt ...

Un proiect de lege adoptat de Camera Deputaților prevede că șoferii depistați că au circulat fără rovinietă nu vor mai plăti amenda în cazul în care trec patru luni fără să fie înștiințați de această contravenție.

Prețuri pentru noul Ford Ecosport în România: SUV-ul construit la Craiova pornește de la 15. ...

Noul Ford Ecosport costă 15.400 de euro în versiunea de bază cu motor pe benzină Ecoboost de 1.0 litri și 125 CP, în timp ce noul motor diesel EcoBlue de 1.5 litri și 125 CP este oferit doar cu tracțiune integrală pentru cel puțin 19.600 de euro.

Strategie de mobilitate urbană: serviciile de car sharing ar putea reduce traficul din ...

Serviciile de car sharing ar reduce traficul din București cu 25%, condiţia fiind ca autorităţile locale să includă acest tip de servicii în strategii integrate de mobilitate urbană, pe modelul metropolelor europene, potrivit unui studiu citat de agenția Agerpres.

Un Mercedes-Maybach G650 Landaulet a ajuns în România: exemplarul poate fi admirat în cadrul ...

Un exemplar Mercedes-Maybach G650 Landaulet poate fi admirat în cadrul galeriei Țiriac Collection. Modelul contructorului german dispune de un motor V12 de 6.0 litri are produce 630 de cai putere și 1.000 Nm.

Home