Stiri Business Magazin, presa online Business Magazin

Cele mai noi stiri Business Magazin de azi, articole Business Magazin si revista presei cu stiri din presa online Business Magazin.

"Nu mă atinge-mă/ Touch Me Not", marele câştigător la Berlin, un film care pune sub semnul întrebării ideile preconcepute despre intimitate/ Câţi români au câştigat până acum Ursul de Au

Cea de-a 68-a ediţie a galei Festivalului de Film de la Berlin a avut loc sâmbătă seară şi s-a încheiat prin decernarea marelui premiu, Ursul de Aur, regizoarei Adina Pintilie, recompensată pentru lungmetrajul "Nu mă atinge-mă".

Povestea celei mai bogate românce din lume. Miliardara trăieşte într-un palat de 15 milioane de dolari

Cea mai bogată româncă din lume este prietenă cu Donald Trump şi locuieşte într-un palat de lux din New York, de aproape 15 milioane de dolari.

Cum arată fiica de 18 ani a MILIARDARULUI Ion Ţiriac

Celentano din „Las Fierbinţi”, mesaj pentu ministrul Justiţiei: “Cred ca studenţii lu’ Tudorel se distrează rău la cursuri!:)) Noapte băi băiatule”

Celentano din „Las Fierbinţi” (Actorul Adrian Văncică) este nemulţumit de faptul că parlamentarii nu ţin cont de referendumul pentru reducerea numărului de deputaţi şi senatori în condiţiile în are Marea Britanie nu a pus niciodată la îndoială referendumul pentru Brexit.

Mesajul lui Morgan Freeman care te va face să vezi viaţa cu alţi ochi: „Am milioane de dolari în bancă, dar…”

Pentru că această dorinţa nesfârşită de a avea mai mult şi mai mult ţi-a întunecat mintea şi te-a deviat de la adevăratul tău scop în viaţă.

Oraşul unde companiile investesc peste un milion de euro pentru a-l face primul "smart city" din România

Alba Iulia ar urma să devină, la finalul anului 2018, primul ”smart city” din România în care, pe parcursul a doi ani, companiile private investesc peste un milion de euro. Nicolaie Moldovan, city managerul municipiului, a acordat un interviu, pentru MEDIAFAX, în care a vorbit despre soluţiile smart.

Plusurile şi minusurile săptămânii care se încheie

Cum a ajuns un fost star al lui PSG din fotbalist milionar SĂRAC LIPIT! Acum trăieşte ca un cerşetor

A pierdut 3 milioane de euro într-o afacere eşuată, iar acum e într-o situaţie disperată.

Prinţ şi cerşetor, varianta modernă: cum a reacţionat o familie de milionari când s-a mutat în casa unor oameni săraci

DESTINUL TRAGIC al lui Keanu Reeves. Cum arăta iubirea vieţii lui, care a murit după ce a născut

Keanu Reeves este diferit de o bună parte a actorilor din Hollywood, iar stilul său de viaţă modest şi destinul tragic i-au adus respectul şi afecţiunea a milioane de oameni.

Cum a ajuns fiul lui Tom Jones să doarmă într-un adăpost pentru oamenii străzii. De ce nu-l ajută faimosul său tată

La 26 de ani, o tânără din Cluj a dat cariera din oraş pe afacerea din satul bunicilor

O tânără în vârstă de 26 de ani din Cluj-Napoca, absolventă a două facultăţi şi a unui master în comunicare la Universitatea „Babeş-Bolyai” (UBB), a lucrat trei ani într-o multinaţională, după care a decis să deschidă o afacere în agricultura bio, pe terenul bunicilor, într-un sat din Maramureş.

Premieră mondială la Constanţa: Prima locomotivă hibrid de manevră construită în România

Prima locomotivă hibrid de manevră construită în România a fost prezentată, joi, în cadrul unei ceremonii organizate în Gara Constanţa. Locomotiva a fost realizată în cadrul unui proiect finanţat de stat cu peste 3,5 milioane de lei.

Cod portocaliu de GER: maxime de -12 grade C / Zonele unde meteorologii anunţă ninsori abundente şi viscolite. HARTA ANM

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare cod portocaliu de ger, care vizează Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi care intră în vigoare luni dimineaţa. Meteorologii avertizează că se vor înregistra şi minus 22 de grade Celsius.

Cum a ajuns o fostă PREZENTATOARE de la TVR să facă un business de sute de mii de euro început în joacă - VIDEO

A părăsit o carieră în lumina reflectoarelor şi a pornit pe drumul antreprenoriatului mai mult în joacă, dar pas cu pas a construit unul dintre cele mai populare branduri autohtone de bijuterii.

Senatul a aprobat înfiinţarea Băncii de Dezvoltare a României, care trebuie să finanţeze IMM-urile şi marile proiecte de infrastructură

Pentru a fi pusă pe picioare, banca va avea nevoie de un capital de stat iniţial de 1 mld. lei.

De ce un pacient cu abonament aşteaptă şi două săptămâni pentru o consultaţie la un anumit medic, în timp ce un client neabonat dar care plăteşte pe loc este programat imediat?

Pacienţii abonaţi, care solicită con­sul­taţie la un anumit medic, dintr-o anu­mită clinică, ajung să aş­tepte şi o săptămână, do­uă sau chiar mai mult până găsesc un loc dispo­ni­bil, în timp ce un pa­cient neabonat (care plă­teş­te consultaţia la recep­ţie) găseşte un loc dispo­ni­bil mai repede la acelaşi medic.

O nouă lovitură pentru români. Ce trebuie să ştie cetăţenii pentru a putea evita primirea unei amezi de până la 1.500 de lei

Guvernul va adopta, joi, proiectul de lege privind ordinea publică, care îşi propune întărirea statutului poliţiştilor, care prevede, printre altele,triplarea amenzilor pentru persoanele care refuză să se legitimeze, dar şi sancţiuni pentru repetarea unor contravenţii într-un interval de 24 de ore.

Tranzacţie majoră în România: Unul dintre cele mai importante mall-uri va fi CUMPĂRAT

Reff Şi Asociaţii, societatea de avocaţi reprezentând Deloitte Legal în România, a asistat NEPI Rockcastle în pre­luarea de la grupul Primavera De­velopment a pro­iec­tu­lui unui centru co­mer­cial care urmea­ză să fie construit în zo­na cen­trală a oraşului Sibiu, într-o tranzacţie în valoare de aproxi­ma­tiv 21 mi­lioa­ne euro.

Comoara veche de patru secole din Cetatea Sighişoarei

Turnul cu ceas este, practic, simbolul Sighişoarei şi unul dintre cele mai interesante obiective turistice din Mureş.

Home