Stiri Business Magazin, presa online Business Magazin

Cele mai noi stiri Business Magazin de azi, articole Business Magazin si revista presei cu stiri din presa online Business Magazin.

Veste TERIBILĂ pentru Volkswagen. Decizia luată de Curtea Federală de Justiţie din Germania creează un precedent care aduce pagube uriaşe gigantului auto

Legea, încălcată chiar de parlamentari: fără mască în incinta Parlamentului

Cum se prefac parlamentarii că muncesc. În loc să facă legi, aceştia preferă în ultima vreme alte activităţi

Cehia: legislatorii vor ca cel puţin 55% din alimentele de pe rafturile magazinelor să fie locale

Magazinele din Cehia ar trebui să fie obligate să comercializeze în proporţie de cel puţin 55% produse locale în 2021, procentul urmând să fie majorat treptat la 85% până în 2027, potrivit unei propuneri semnate de membrii parlamentului din Cehia despre care aceştia spun că ar urma să-i susţină pe fermierii locali.

Un senator american vrea să stimuleze americanii să revină la muncă cu un bonus săptămânal de 450 de dolari

Un senator american propune acordarea unui bonus de 450 de dolari pe săptămână americanilor care şi-ar găsi din nou de lucru înainte de 31 iulie, potrivit Les Echos.

UE acordă asistenţă corona de 3 miliarde de euro statelor vecine

Consiliul Uniunii Europene a anunţat săptămâna trecută că a „adoptat o decizie de a acorda până la 3 miliarde de euro sub formă de asistenţă financiară macro către 10 state vecine pentru a le ajuta în lupta cu impactul economic al pandemiei“, notează EUObserver.

WSJ: Renault şi Nissan pregătesc reduceri de costuri de miliarde

De ce nu crede un proprietar de şcoală privată în şcoala online? ”Educaţia trebuie făcută faţă în faţă, educaţia înseamnă interacţiune umană”

Una dintre cele mai vizitate ţări din lume se pregăteşte pentru deschiderea sezonului estival

Idei de business născute pe timp de pandemie. Ce afacere au pornit doi tineri în perioada stării de urgenţă

Blue Air anunţă reluarea zborurilor regulate. Când se vor relua cursele

Prognoza ANM pentru următoarele două săptămâni: Temperaturi mai scăzute decât media perioadei

Şcoală,reconfigurată în contextul epidemiei:Pupiterele au plexiglas.Elevii merg pe trasee delimitate

Focar de COVID la o fabrică de îngheţată din Alba: 47 de angajaţi şi membri ai familiilor

Proprietarii de malluri şi CBRE cer redeschiderea de urgenţă a centrelor comerciale mari: Numai la nivelul încasărilor, pierderile sunt de aproximativ 750 mil.euro pentru operatorii economici, ia

Nouă proprietari de malluri din Bucureşti şi 24 din oraşe regionale, alături de compania de consultanţă imobiliară CBRE, cer Guvernului redeschiderea de urgenţă a centrelor comerciale de mari dimensiuni, estimând că pierderile acumulate de firme se ridică la circa 750 milioane de euro şi 89.000 de angajaţi sunt afectaţi direct sau indirect.

Ministerul Educaţiei anulează achiziţia de măşti pentru elevi şi profesori cu o săptămână înainte de începerea şcolii. Vor ajunge măştile la timp la copii?

Curs BNR. Cursul valutar al zilei de luni, 25 mai 2020. Euro şi dolarul scad uşor

Calendarul oficial al examenului de Bacalaureat 2020 a fost publicat. Care sunt normele pentru siguranţa elevilor

Prima ţară din Europa care scapă TOTAL de coronavirus. Astăzi dimineaţă pe teritorul său nu mai exista nici un caz activ de SARS-CoV-2

Programul de Convergenţă: Creşterea cheltuielilor cu pensiile, cu un vârf de 14,4% din PIB în 2053, pune presiune pe nivelul datoriei pe termen mediu şi lung şi afectează sustenabilitatea fina

Ministerul de Finanţe atrage atenţia, în Programul de Convergenţă pe 2020, asupra creşterii estimate a cheltuielilor cu pensiile în următorii ani, pe fondul îmbătrânirii populaţiei, dar şi al indexărilor punctului de pensie şi recalculării pe o nouă formulă prevăzută pentru 2021.

Home