Stiri Business Magazin, presa online Business Magazin

Cele mai noi stiri Business Magazin de azi, articole Business Magazin si revista presei cu stiri din presa online Business Magazin.

Falimentul British Steel, companie care a vrut să cumpere combinatului Sidex din România, pune în pericol 5.000 de locuri de muncă

Şerban Nicolae, în contradicţie cu premierul Dăncilă: Voi refuza buletinele de vot pentru referendum. Nu sunt complice la fals şi uz de fals!

Liderul senatorilor PSD Şerban Nicolae a anunţat că va vota la alegerile europarlamentare din 26 mai, însă va refuza buletinele de vot pentru referendumul pe justiţie, precizând că nu vrea să fie complice la fals şi uz de fals.

Procesul premierului israelian Benjamin Netanyahu, amânat

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a primit miercuri o amânare pentru trei luni, până în luna octombrie, a procesului în care este cercetat pentru corupţie, pentru ca avocaţii să aibă timp pentru a aduce dovezi împotriva intenţiei procurorului general de a-l pune sub acuzare, relatează Reuters.

Modificarea istorică pe care o va face McDonald’s pentru unele dintre cele mai cunoscute produse

BNR este îngrijorată de „deteriorarea exporturilor”: Consumul rămâne în continuare motorul creşterii economice

O piaţă de 1,5 mld. euro aşteaptă norme de aplicare pentru coplata în sistemul privat de sănătate

Kaufland deschide mâine două noi magazine, în Focşani şi Constanţa, şi ajunge la o reţea de 124 de hipermarketuri

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, şi-ar putea afla sentinţa în dosarul Nazarcea pe 29 mai/ Ce acuze i se aduc

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, ar putea afla săptămâna viitoare sentinţa instanţei în dosarul Nazarcea, în care procurorii anticorupţie din Constanţa l-au trimis în judecată pentru fraude cu fonduri europene, prejudiciul estimat fiind de aproape 1,4 milioane de lei.

O nouă pârtie de schi de 2.800 de metri cu telegondolă în România. Investiţia sare peste 20 de milioane de euro

Primăria oraşului Borşa, judeţul Maramureş, va investi peste 20 mil. euro în realizarea unei pârtii de schi olimpice, cu o lungime de 2.850 de metri, şi a unei telegondole, cu o capacitate de transport de 1.800 de persoane. Investiţia va fi finanţată cu fonduri de la Ministerul Turismului.

Probleme mari pentru familia care controlează gigantul Samsung. Cum au ajuns pe punctul de a pierde 7 miliarde de dolari, adică jumatate din toată averea

În Coreea de Sud, cel mai bogat om din ţară este Lee Kun-hee, preşedintele gigantului international Samsung.

De ce nu avem autostrăzi? CNAIR arată cu degetul spre constructori şi spre standardele prea ridicate de accesare pentru fondurile europene pentru lipsa infrastructurii rutiere din România

Decizia Guvernului în legătură cu românii din DIASPORA. Ce se întâmplă cu banii trimişi în ţară

CEC va deschide, în următoarea perioadă, sucursale în străinătate, în ţările unde există comunităţi importante de români, pentru ca aceştia să poată trimite mai uşor bani acasă, fără comisioaane, a declarat marţi la Frasin, în jud. Suceava, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici.

Este oficial: Consiliul Uniunii Europene interzice unele dintre cele mai folosite produse de către români

Până în 2021 vor fi interzise în UE, farfuriile, tacâmurile de unică folosinţă din plastic, precum şi paiele, beţele pentru baloane şi beţişoarele pentru urechi, conform noilor norme privind materialele plastice de unică folosinţă adoptate de către Consiliul UE.

Pariu uriaş: Ce se întâmplă cu magazinele Profi din România

Compania Air Bucharest, controlată de familia Yapici, a avut afaceri de 35 mil. lei în 2018 din curse charter

Bazele firmei au fost puse în 2010 de antreprenorul turc Hassan Yapici şi Oana Yapici, care mai controlează agenţiile de turism Kusadasi şi Fibula.

COTAR lansează propria petiţie pentru respectarea legilor, replică la ridesharing

Confederaţia transportatorilor COTAR lansează o petiţie în care solicită respectarea legislaţiei în materie de transporturi, în replică la demersurile companiilor de ridesharing din ultima perioadă, care solicită reglementarea activităţii.

Dunapack a finalizat prima etapă de modernizare a fabricii de ambalaje de carton ondulat din Sfântu Gheorghe, parte dintr-o investiţie totală de 15 mil. euro

Producătorul de ambalaje din carton Dunapack, parte a grupului austriac Prinzhorn, a finalizat prima etapă de modernizare a fabricii de ambalaje de carton ondulat din Sfântu Gheorghe, jud. Covasna, proiect care face parte dintr-o investiţie totală de 15 mil. euro.

Fosta Avicola Crevedia, cumpărată de antreprenoarea Doina Enescu, a investit 6 milioane de euro într-o fabrică de nutreţuri

Fermele Crevedia, fosta Avicola Crevedia, a investit şase milioane de euro într-o fabrică de nutreţuri combinate în Lehliu, judetul Călăraşi.

Fermierii vor primi garanţii, după ce FNGCIMM a încheiat cu Eximbank două convenţii de lucru

FNGCIMM a încheiat două convenţii de lucru cu EXIMBANK în vederea acordării de garanţi,i în bază OUG 43/2013 privind unele măsuri pentru dezvoltarea şi facilitarea accesului la finanţare al fermierilor, pentru dezvoltarea afacerilor în domeniul producţiei vegetale, zootehnice şi acvaculturii.

Vântul schimbării bate în piaţa muncii: 8 din 10 angajaţi ar vrea să lucreze de acasă măcar o zi pe săptămână

8 din 10 români ar vrea să lucreze de acasă măcar o zi pe săptămână, acesta fiind un criteriu important atunci când candidaţii aleg să accepte o ofertă de job, alături de salariu şi oportunităţile de a avansa în carieră, arată un studiu eJobs România.

Home