Stiri PRO TV, Postul de televiziune PRO TV

Cele mai noi stiri PRO TV de azi, articole PRO TV si revista presei cu stiri de la postul de televiziune PRO TV.

Guvernul grec neaga "capitularea". Scrisoarea INTEGRALA a lui Tsipras catre creditori. Reactia Germaniei la NOUA oferta

LIVE UPDATE|Alexis Tsipras le-a scris creditorilor ca va accepta reformele cerute, dar a pus conditii. Guvernul Greciei neaga capitularea in fata creditorilor printr-un comunicat de presa.

Ministrul Justitiei a anuntat cand va reveni Victor Ponta in Romania. "Se simte din ce in ce mai bine"

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri ca a discutat cu premierul Victor Ponta si acesta i-a transmis ca se va intoarce in Romania in cateva zile.

La nici macar un an, o fetita din Australia cucereste internetul. Pentru ce este faimoasa simpatica micuta cu ochi albastri

La nici macar un an, micuta Egypt este deja faimoasa pe retelele de social media, unde are zeci de mii de fani, scrie Elite Daily.

SUBIECTE BACALAUREAT 2015. SUBIECTE SI BAREM ISTORIE - EDU.RO. Subiectele primite de elevi la ISTORIE

BACALAUREAT 2015 - SUBIECTE SI BAREM ISTORIE. Miercuri, 1 iulie, absolventii claselor a XII-a sustin proba obligatorie a profilului - matematica si istorie.

SUBIECTE BACALAUREAT 2015. SUBIECTE SI BAREM MATEMATICA - EDU.RO. Ce subiecte au primit elevii la MATEMATICA

BACALAUREAT 2015 - SUBIECTE SI BAREM MATEMATICA. Miercuri, 1 iulie, absolventii claselor a XII-a sustin proba obligatorie a profilului - matematica si istorie.

Xiaomi lanseaza primul telefon in afara Asiei. O noua amenintare pentru Apple si Samsung

Cel mai puternic producator de telefoane din China conform numarului de unitati vandute se aventureaza in afara Asiei.

Serviciul de Informatii de la Chisinau: Moscova si Tiraspolul ar putea intrerupe furnizarea de energie electrica in Moldova

Autoritatile ruse si regimul secesionist de la Tiraspol ar putea exercita presiuni asupra Rep. Moldova prin intreruperea furnizarii de energie electrica la iarna, se arata intr-un document al Serviciului de Informatii si Securitate de la Chisinau.

Guvernul a aprobat noul calendar de liberalizare a pretului la gaze naturale. Cu cat se scumpesc de la 1 iulie

Guvernul a aprobat noul calendar de liberalizare a pretului de achizitie a gazelor naturale din productia interna pentru clientii casnici si producatorii de energie termica, pretul acestora urmand sa creasca, intr-o prima etapa, de la 53,3 lei/ MWh la 60 lei/ MWh.

BACALAUREAT 2015. Reactiile elevilor din Brasov dupa examenele la matematica: "Power! Sa iau 5.00 cu voia lui Dumnezeu"

Proba de matematica la Bacalaureatul 2015 a fost cea care le-a pus probleme multor elevi din Brasov care ar fi extrem de fericiti daca ar lua macar un 5.00. La Istorie parerea generala a fost ca se putea trece usor, relateaza Adevarul.

Mai multi muncitori au provocat un incendiu care a avariat trei masini fara asigurare. Autoritatile au deschis o ancheta

Neglijenta unor muncitori a dus la un incendiu care a cuprins trei autoturisme in Targu Neamt.

Home