Stiri Capital, Ziarul Capital

Cele mai noi stiri Capital de azi, articole Capital si revista presei cu stiri din ziarul Capital.

Greșelile pe care le fac iarna utilizatorii de centrale termice

Centralele termice de apartament cunosc o utilizare mai intensă în perioadele cu temperaturi scăzute, ca parte a nevoii de a acoperi un necesar mai mare de căldură. Potrivit specialiștilor Ariston Thermo România, în sezonul rece utilizatorii sunt înclinați să facă o serie de greșeli care pot afecta modul de funcționare a echipamentului.

Țara care nu este recunoscută de România și care produce aproape toate electronicele din lume

Aproape toți producătorii cunoscuți de electronice sunt din această țară și, deși România nu o recunoaște, românii o pot vizita fără viză.

Miliardarul român care și-a transferat averea în America. Contribuţia lui la dezvoltarea României este incontestabilă

Născut la Huşi, în decembrie 1884, era fiul unui aromân cu origini greceşti şi al fiicei unui dregător local. Aceasta este povestea lui Nicolae Malaxa.

54 de persoane au murit din cauza gripei

Numărul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la 54, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP.

Avantajele binefacerii în afaceri

„Singura modalitate de a face progrese semnificative în problemele critice ale lumii de astăzi este ca soluțiile să vină de la companii" , afirmă Wendy Woods, strateg al impactului social.

Birocraţia împinge dezvoltarea României în afara legii

Doar la nivelul Bucureştiului, care generează cele mai multe şantiere din ţară, una din şapte autorizaţii de construite eliberate anual are termenul legal depăşit. Chiar dacă se respectă legea, durata de obţinere a documentului plasează România pe ultimele locuri din Europa.

Secretele camerelor de hotel. De ce nu este recomandat să rezervi pe internet

Aşternuturi impecabile, paturi aranjate fără cusur, băi foarte curate… La prima vedere, astfel arată multe dintre camerele şi apartamentele de hotel, însă adevărul este destul de diferit.

Ministerul Sănătăţii recomadă evitarea deplasărilor şi expunerea prelungită la frig

Ministerul Sănătăţii recomandă populaţiei ca în zilele cu temperaturi scăzute să evite deplasările în spaţii deschise şi expunerea prelungită la frig, să respecte regulile de igienă pentru evitarea îmbolnăvirilor prin viroze respiratorii şi să consume alimente bogate în proteine, fructe şi legume.

Primarul sectorului 3: Să ne pregătim de ce-i mai rău, Doamne ajută să nu fie cazul!

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a făcut duminică un apel către bucureşteni să nu iasă cu maşinile în trafic în aceste zile, pentru a fi evitată blocarea traficului şi pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire la faţa locului sau a salvărilor şi maşinilor de pompieri.

Gabriela Firea: Luni şi marţi şcolile din Bucureşti vor fi închise

Luni şi marţi nu vor avea loc cursuri în şcolile din Bucureşti, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, a anunţat duminică primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Home