UN JOC CRUD SI SÂNGEROS/Sah pe viata si pe moarte 14.02.2009

14.02.2009 UN JOC CRUD SI SÂNGEROS/Sah pe viata si pe moarte Zugzwang - din limba germana, Zug (mutare) si Zwang (constrangere, obligare). In sah se foloseste pentru a descrie o pozitie in care un jucator este pus intr-o situatie de vulnerabilitate totala. Este obligat sa mute, dar orice mutare ii slabeste si mai

Zugzwang - din limba germana, Zug (mutare) si Zwang (constrangere, obligare). In sah se foloseste pentru a descrie o pozitie in care un jucator este pus intr-o situatie de vulnerabilitate totala. Este obligat sa mute, dar orice mutare ii slabeste si mai mult pozitia.

UN JOC CRUD SI SÂNGEROS/Sah pe viata si pe moarte

Stiri pe aceeasi tema:

Sora Danielei Crudu, primele declaraţii după ce vedeta a fost bătută! Totul s-a încheiat cu un ordin de restricţie

Totul pare că se domolește în scandalul momentului. În timp ce Daniela Crudu primește îngrijiri medicale, iubitul s-a plimbat cu polițiștii dintr-un loc în altul. Sora Danielei Crudu a făcut primele declarații în acest caz pentru Spynews.ro.

Iubitul croat, primele cuvinte despre bătaia administrată Danielei Crudu: „Dacă are nevoie de…”

Seco Dubravko, iubitul croat al Danielei Crudu, a trimis-o pe aceasta direct la Spitalul Universitar după ce a lovit-o cu sălbăticie în urma unui conflict ale cărui rădăcini se află, încă, sub un mare semn de întrebare. Vedeta a avut nevoie de

Daniela Crudu a ajuns pe mâna medicilor! Ce s-a întâmplat cu vedeta, la 3 luni de la bătaia primită de la iubitul croat

Au trecut 3 luni de când Daniela Crudu ținea prima pagină a tabloidelor în alertă, din cauza bătăii pe care a încasat-o de la iubitul croat. Acum, vedeta și-a pus pe gânduri fanii, după ce a publicat o fotografie din cabinetul medical. 

Home