Un om a murit de botulism si alti cinci sunt internati, dupa ce au mancat dintr-o conserva de peste 03.03.2009

03.03.2009 Un om a murit de botulism si alti cinci sunt internati, dupa ce au mancat dintr-o conserva de peste Sase muncitori de la o firma de constructii au ajuns saptamana trecuta la Spitalul de boli infectioase din Pitesti, fiind suspectati de botulism, dupa ce au consumat carne de peste dintr-o conserva. Oamenii au fost trimisi in Bucuresti la institutul de

Sase muncitori de la o firma de constructii au ajuns saptamana trecuta la Spitalul de boli infectioase din Pitesti, fiind suspectati de botulism, dupa ce au consumat carne de peste dintr-o conserva. Oamenii au fost trimisi in Bucuresti la institutul de boli infectioase Matei Bals, unde in cursul zilei de luni, unul a decedat, relateazã Antena3.

Un om a murit de botulism si alti cinci sunt internati, dupa ce au mancat dintr-o conserva de peste

Stiri pe aceeasi tema:

Un om a murit de botulism si alti cinci sunt internati, dupa ce au mancat dintr-o conserva de peste

Sase muncitori de la o firma de constructii au ajuns saptamana trecuta la Spitalul de boli infectioase din Pitesti, fiind suspectati de botulism, dupa ce au consumat carne de peste dintr-o conserva. Oamenii au fost trimisi in Bucuresti la institutul de

Şase persoane, internate cu botulism

Şase bărbaţi din judeţul Argeş, infectaţi cu toxină botulinică de la nişte conserve de peşte, au fost internaţi săptămâna trecută la Institutul “Matei Balş” din Capitală. Adus în stare gravă, unul dintre ei a

Ucis de botulism, dar nu de la peşte

Cei şase bărbaţi din Piteşti, diagnosticaţi cu botulism, nu s-au îmbolnăvit din cauza consumului de peşte din conservă, rezultatul analizelor de laborator arătând că ar fi vorba despre alimente de origine animală sau vegetală conservate,

Ucis de botulism de la o conservă de peşte

Un bărbat din Piteşti a murit luni la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”, după ce s-a îmbolnăvit de botulism, din cauza unei conserve din peşte în sos tomat, cumpărată de la un supermarket din

Tânără suspectă de botulism

O tânără de 18 ani a fost internată, luni după-amiază, la Spitalul de Boli Infecţioase din Oradea, judeţul Bihor, medicii suspectând că aceasta are botulism. Fata a ajuns la spital acuzând simptomele specifice bolii. Alţi doi

Suspecti de botulism la Satu Mare

Trei persoane cu varste cuprinse intre 10 si 35 de ani, din localitatea satmareana Lazuri au fost internate, saptamana aceasta, cu simptome de botulism la sectia de Boli Contagioase a Spitalului

O bistriţeancă de 51 de ani este suspectă de botulism

Maria Hurmean este suspectă de botulism, după ce ar fi consumat o conservă de peşte. Femeia se află internată de două zile la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Bistriţa-Năsăud, iar starea sa este ameliorată. Citește mai

Caz confirmat de botulism la Bistriţa

Este vorba despre o femeie de 51 de ani din cartierul Viişoara care în urmă cu o săptămână a fost internată la Secţia de Boli Infecţioase, a Spitalului Judeţean. Citește mai

O femeie de 51 de ani din Bistriţa-Năsăud s-a îmbolnăvit de botulism

<p>Inspectorii Direcţiei Sanitar-Veterinare Bistriţa-Năsăud nu au reuşit să depisteze ce produs consumat de pacientă conţinea toxina botulinică.</p> Citește mai

Femeie bolnavă de botulism, internată la un spital din Iaşi.

Pacienta s-a îmbolnăvit după ce a mâncat zacuscă. Femeia s-a simţit rău la scurt timp după ce a mâncat zacuscă, având dificultăţi la înghiţire.   "Pacienta a fost diagnosticată cu botulism. Boala este dată

Suspectă de botulism, după ce a consumat pate de ficat

O fetiţă de nouă din judeţul Galaţi este suspectă de botulism, după ce ar fi consumat o conservă de pate de ficat, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, şeful Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin

Caz de botulism la Iaşi

Un bărbat din Iaşi, diagnosticat cu botulism, se află internat în Spitalul de Boli Infecţioase din municipiu, fiind al doilea caz de acest gen înregistrat la Iaşi de la începutul anului. Managerul Spitalului de Boli Infecţioase

Alertă în China: lapte praf infestat cu bacteria care cauzează botulism, retras de pe piaţă

Compania neozeelandeză Fonterra, cel mai mare exportator de produse lactate din lume, a anunţat sâmbătă că a descoperit rădăcini ale bacteriei care cauzează botulism într-un lot de produse livrate deja. Compania a adăugat că a anunţat toate

Risc de botulism la bebeluşii din Noua Zeelandă şi China. Autorităţile dau vina pe un producător de lapte

Premierul neo-zeelandez John Key a acuzat luni compania de produse lactate Fonterra că a anunţat cu întârziere contaminarea unora dintre produsele sale cu o bacterie potenţial mortală,

Risc de botulism: Danone retrage loturi de lapte praf pentru sugari în mai multe ţări din Asia

Grupul francez Danone şi-a retras în mai multe ţări din Asia loturi de lapte praf pentru sugari ale mărcilor sale locale Dumex şi Karicare, din cauza riscului de botulism în unele produse de lapte fabricate de către unul dintre

Preţul laptelui ar putea creşte, în urma scandalului contaminării cu bacteria ce produce botulism

Preţul laptelui ar putea creşte în urma scandalului în care este implicat cel mai mare furnizor din lume, anunţă patronatele din industria

ALERTĂ PE LITORALUL ROMÂNESC, după decesul unei turiste: AR PUTEA FI BOTULISM

Cazul femeii din Prahova, decedată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, sub suspiciunea unei toxiinfecţii alimentare, a ajuns şi &icirc;n atenţia inspectorilor Direcţiei de Sănătate Publică. Citește mai

Un bărbat din Suceava, ajuns în stare gravă la spital cu botulism, nu poate fi tratat deoarece serul antibotulinic nu există în România

Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, din comuna suceveană Mălini a ajuns în stare grava la Spitalul Judeţean Suceava, cu botulism. Bătrânul a început să se simtă rău în urma cu o săptămână după ce a consumat peşte marinat şi

UPDATE Spitalul Judeţean Suceava a găsit ser antibotulinic pentru bărbatul de 71 de ani internat în stare gravă cu botulism

Spitalul Judeţean Suceava a reuşit să achiziţioneze a serului antibotulinic, în regim de urgenţă, pentru salvarea bărbatului de 71 de ani internat cu botulism, iar tratamentul complet costă circa 10.850 de

Zece lucruri despre botulismul alimentar: cât de periculoasă este afecţiunea şi ce o produce

Botulismul este o boală rară, dar mortală, tocmai de aceea, medicii recomandă tehnicile de conservare corectă a alimentelor în gospodărie prin îndepărtarea tuturor bacteriilor. Cele mai frecvente surse de botulism sunt conservele preparate

Home